Cum vreti voi sa fim noi?

Pareri despre farmacii si farmacisti

Cum vreti voi sa fim noi?

Mesajde raluk » 19 Aug 2009, 14:12

Buna,
eu m-am gandit la acest forum pentru ca as vrea sa stiu parerea oamenilor despre farmacii si farmacisti. Cum vad ei ca ar tebui sa fie comportamentul unui farmacist? Ce asteaptari aveti de la un farmacist? Aveti o farmacie preferata? Gradul de incredere in farmacisti?
Scopul cu care am demarat acest forum a fost sa venim in ajutorul vostru cu informatii, cu sfaturi si incercam sa gasim solutii la majoritatea problemelor puse de voi. Cu ajutorul vostru vrem sa ne imbunatatim munca noastra si sa oferim servicii de calitate atat pe forum cat si in farmacii.
E un topic bun, dupa parerea mea, pentru ca medicii scriu urat si unii farmacisti sau asistenti din anumite motive nu va ajuta. Acum aveti posibilitatea, daca nu gasiti ajutor, sa ne trimiteti retetele scanate si noi vom incerca sa va ajutam. Daca avem neclaritati sa stiti ca va vom pune intrebari suplimentare, pentru a va da raspunsul exact.Din aceasta cauza in momentul inregistrarii sa va scrieti adresa de mail exacta sa va putem pune intrebari daca avem.
Folositi-ne! e gratis sa accesezi forumul si sa pui o intrebare.
Suntem o echipa de farmacisti cu experienta si suntem preocupati de sanatatea tuturor. Tot timpul este cineva logat dintre noi.
raluk

Re: Cum vreti voi sa fim noi?

Mesajde sarasofia » 24 Aug 2009, 18:03

Salut,
daca va ajuta eu vreau sa mi se acorde atentie si sfaturi, chiar daca cumpar o pastila de algocalmin....
sarasofia

Mesajde Marco » 02 Noi 2009, 12:48

"Tot timpul este cineva logat dintre noi."
Dragi colegi, va rog din suflet, nu promiteti daca nu sunteti siguri ca va puteti respecta promisiunile! Si asta creaza o imagine despre farmacisti...
Marco

Mesajde raluk » 10 Noi 2009, 12:56

Salut Marco,
nu cred ca noi suntem o rusine, pentru ca se mai intampla sa nu fim logati, cu numele.
Noi avem tot timpul site-ul deschis si nu suntem logati.
Dar, daca esti farmacist, in loc sa ne certi ca nu suntem logati, de ce nu te alaturi in rezolvarea problemei referitoare la "Insuficienta Luteala". Cautam niste raspunsuri, dar nu le gasim, poate ne ajuti tu. Care este posibilitatea de a avea o sarcina daca ai aceasta boala, etc...

Astept un raspuns de la tine pe aceasta tema.
Merci.
raluk

Înapoi la Farmacii si farmacisti