Daca stai acasa, daca stai intr-un oras mic, daca ai vreo bunica care se poate ocupa de el, mai bine fara bone.
Parerea mea:
1. bunici pana la 3-4 ani
2. gradi cu program prelungit daca nu are cine sa il ridice la 12
3. bone
Ai vazut cu totii care este situatia bonelor: scumpe si rele.
Eu inainte de cazurile de la tv am sustinut bonele. Eu am avut o bona, care avea 4 copii mari la liceu. Cand bona "principala" lucra veneau bonele secundare, dar aveau grija de mine si de fratele meu. Eram ca la restaurant, dimineata cand plecam faceam comanda si la pranz cand veneam de la scoala sau gradi gaseam ce am comandat. In acest fel nu aveam probleme de masa si de feluri. Darne facea toate mofturile, ne lasa sa mancam unde vroiam, gen daca vroiai sa iti iei farfuria sa mananci sub masa, mancai sub masa, asta pana cand ne-am marit. Dupa care a mai dat militaria jos din pod, adica a intervenit partea de educatie si atunci nu s-a facut rabat. Dar eram niste copii fericiti, fara mofturi si stiam cand sa ne oprim, nu eram stresati de nimic.
Am fost foarte fericiti cu bonele noastresi acum ma gandesc cu placere la cate traznai ne lasau sa facem. Pentru copii mei mi-as dori sa gasesc asa persoane.