bona vs gradinita

Cum sa avem grija de sanatatea copiilor nostri

bona vs gradinita

Mesajde karmen » 18 Aug 2009, 16:19

ce parere aveti despre bone ? Oare care ar fi algerea cea mai buna o bona sau gradinita.Eu cred ca gradinita deoarece acolo copilul socializeaza
karmen

Re: bona vs gradinita

Mesajde raluk » 19 Aug 2009, 11:26

Daca stai acasa, daca stai intr-un oras mic, daca ai vreo bunica care se poate ocupa de el, mai bine fara bone.
Parerea mea:
1. bunici pana la 3-4 ani
2. gradi cu program prelungit daca nu are cine sa il ridice la 12
3. bone
Ai vazut cu totii care este situatia bonelor: scumpe si rele.
Eu inainte de cazurile de la tv am sustinut bonele. Eu am avut o bona, care avea 4 copii mari la liceu. Cand bona "principala" lucra veneau bonele secundare, dar aveau grija de mine si de fratele meu. Eram ca la restaurant, dimineata cand plecam faceam comanda si la pranz cand veneam de la scoala sau gradi gaseam ce am comandat. In acest fel nu aveam probleme de masa si de feluri. Darne facea toate mofturile, ne lasa sa mancam unde vroiam, gen daca vroiai sa iti iei farfuria sa mananci sub masa, mancai sub masa, asta pana cand ne-am marit. Dupa care a mai dat militaria jos din pod, adica a intervenit partea de educatie si atunci nu s-a facut rabat. Dar eram niste copii fericiti, fara mofturi si stiam cand sa ne oprim, nu eram stresati de nimic.
Am fost foarte fericiti cu bonele noastresi acum ma gandesc cu placere la cate traznai ne lasau sa facem. Pentru copii mei mi-as dori sa gasesc asa persoane.
:D
raluk

Mesajde blue_liliana » 09 Sep 2009, 14:14

La gradinita copilul invata sa comunice cu ceilalti, este mai bine din punctul meu de vedere. Conteaza de mic sa inveti cum te integrezi in grupuri. In plus, cred ca la gradinita este mai distractiv si pentru el.
blue_liliana

Mesajde moiseandrei » 08 Apr 2010, 16:06

bona vs gradinita e cam la fel cu laptop vs parc. Acasa este clar mult mai in siguranta iar nivelul de educatie este asemanator, dar cea mai mare si importanta diferenta o face socializarea...
Nu va fie frica, vom scapa de gripa!
moiseandrei

Înapoi la Bebelusi si copii