Insomnia pe timpul verii

Cum sa te bucuri de placerile fiecarui anotimp fara probleme de sanatate

Insomnia pe timpul verii

Mesajde larisaz » 12 Aug 2009, 11:39

Hello,
parintii mei acuza insomnii in noptile de vara si nu stiu cum sa-i calmez. Nu cred sa fie ceva periculos, probabil e din cauza varstei, a caldurii si a atmosferei schimbatoare. Totusi, daca cineva stie de medicamente care ar putea sa-i ajute sau o solutie salvatoare, as fi recunoscatoare.

multam!
larisaz

Re: Insomnia pe timpul verii

Mesajde raluk » 19 Aug 2009, 13:01

Poti incerca su Sedatif PC, sau Somn Usor de la Hofigal, sau Passiflora.
Au probleme cronice de sanatate? Au alergii? Sa iti recomand ceva trebuie sa imi dar niste detalii, sa nu gresesc, pentru ca s-ar putea sa interactioneze cu tratamentul lor cronic. Cel mai bine, da-ne niste detalii si noi iti vom face o sugestie.
Stiu ca s-ar putea sa fim considerati, noi farmacistii, niste oameni care fac doar comert cu medicamente. Dar acest lucru nu se intampla peste tot si tocmai de-aceea ne-am gandit la acest forum. Sa discutam cat mai pe larg despre probleme si medicamente. Noi nu facem sugestii fara a cere intai cateva detalii. Eu ti-am scris mai sus posibilitatile pe care le ai din plante, dar si acestea pot fi daunatoare daca nu cerem informatii, pentru ca plantele au principii active care au reactii asupra corpului nostru.
raluk

Înapoi la Afectiuni sezoniere