Draga Amelie,
am citit ca mergi la Dr. Badiu si as vrea sa-ti spun ca am o experienta nefericita cu acest medic. Aceeasi parere am avut-o si eu acum 1 an cand m-am dus la Dr. Badiu ....mi-a facut impresia ca este amabil, serios etc. Parerea asta am avut-o pana spre finalul sarcinii...saptamana 38...cand brusc era foarte ocupat si nu avea nici un chef. M-am chinuit de luni dimineata pana miercuri noaptea...travaliu si chin...efectiv nici nu vreau sa-mi mai amintesc pana ce la insistentele repetate ale familiei a venit sa ma vada si la miez de noapte mi-a facut cezariana. Nu pot sa uit nici acum la 7 luni de la nastere chinurile prin care am trecut, eram aproape inconstienta si bebe era sa moara. Dr. Badiu este foarte ocupat, are multe paciente, nu mai face fata si oricat de multi bani ii dai e posibil sa nici nu apara la nastere. Cam asta e... Sper sa iti foloseasca cee ce ti-am scris si sa mergi si la alt medic....in caz ca nu vine la nastere sau iti face figuri in ultima perioada a sarcinii sa ai o alta varianta. Imi pare rau si acuma ca nu m-am interesat mai mult cand am decis sa-mi urmareasca el sarcina....am aflat dupa ca multe femei au patit la fel ca mine dar ce folos.....