Vaselina cosmetica-un produs miraculos?

Probleme comune de dermatologie, produse cosmetice si dermatocosmetice

Vaselina cosmetica-un produs miraculos?

Mesajde mada » 03 Sep 2009, 00:18

Vaselina cosmetica-un produs miraculos
mada

Re: Vaselina cosmetica-un produs miraculos?

Mesajde mada » 03 Sep 2009, 00:23

Cu putin timp in urma am citit despre vaselina cosmetica, ca fiind un produs revolutionar, un miracol cosmetic, folosit de catre vedete, care da rezultate foarte bune.Trebuie sa recunosc ca nu auzisem pana atunci de acest produs.Modalitatile in care poate fi folosit sunt numeroase:ca si crema hidratanta,balsam de buze, demachiant, exfoliant, etc. L-ati incercat vreodata?
mada

Mesajde kinga.kitti » 05 Mar 2010, 00:06

mda..nu am avut ocazia sa-l incerc fiindca nu stiu unde as putea gasi acest produs..la farmacie mi s-a spus ca au dar nu de vanzare si ca nu voi gasi niciunde...o intrebare..care este diferentza dintre vaselina cosmetica si vaselina pura care este folosita in farmacii?astept raspuns..mersi
kinga.kitti

Mesajde amelie0-0 » 08 Mar 2010, 20:28

Buna fetelor,
La Multi Ani si o primavara superba!

Da, am auzit si eu ca pe anumite piete a aparut produsul care se numeste "Vaselina Cosmetica".
La noi nu stiu daca a aparut, dar sunt diverse produse in Germania si Olanda care au in compozitie vaselina, dar si alti compusi.
In farmacie gasesti vaselina pe care o folosim noi ca si excipient, o folosim in mometul in care facem unguente, si ea singura daca te dai pe fata sau buze nu te ajuta cu nimic. De obicei, vaselina in combinatie cu lanolina obtii un unguent simplu, care in farmacii este folosit ca si baza pentru alte unguente.

Este la moda "Vaselina Cosmetica", foarte multi beauty-editori am vazut ca o recomanda pentru buze, dar in farmacii deocamdata nu am vazut si nici nu stiu exact ce contine.
Mai caut informatii si iti voi scrie ce contine.Presupun ca acest unguent contine vaselina, lanolina si ceva substante nutritive( vitamine), etc.

Revin cu info,
Amelie
amelie0-0

Înapoi la Dermatologie