Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

Acum este 21 Mai 2012 03:01 Căutare avansată

Ce efecte pot avea medicamentele pentru slabit?

cand, cum, de ce sa le folosim? efecte benefice sau efecte nedorite

Ce efecte pot avea medicamentele pentru slabit?

Mesajde raluk » 28 Iun 2009 20:05

Daca luam in considerare mesajele publicitare pt medicamentele de slabit = minuni. Dar oare fac ele intr-adevar minuni?
Dupa parerea mea acesti suplimenti apar ca ciupercile dupa ploaie, sunt foarte multe si pentru toate buzunarele, dar au ele efectul pe care-l viseaza fiecare sau pe care-l promit? Poate ma ajuta doamnele si domnisoarele care au luat, bazat pe experienta proprie...
raluk

Re: Ce efecte pot avea medicamentele pentru slabit?

Mesajde allexan82 » 28 Iun 2009 20:38

salutare,

din cate stiu eu produsele destinate reducerii in greutate se impart in:
- medicamente care se elibereaza pe baza de prescriptie medicala: Reductil, Xenical - cele mai prescrise de medici in cazuri de obezitate
- medicamente care se elibereaza fara prescriptie: Alli care este o varianta mai soft a Xenicalului.
- Suplimenti: Pinnoslim, Clarinol, Fitomagra, Normoponderol, Capsula de slabit, Pilula de slabit, Super slim, ananas in combinatie cu Garcinia, Hyper slabire, Slim drink.
astea sunt cele mai comune (o spun din experienta proprie, sunt farmacist). Nu cred in aceste produse, daca ar exista medicamente, suplimenti sau OTC-uri care te fac sa pierzi kg de pe o zi pe alta producatorul ar lua premiul nobel. Ar fi ca si cum ai descoperi leacul pentru viata fara de moarte si tinerete fara batranete. ;)
allexan82

Mesajde cerasela » 03 Iul 2009 00:50

Buna fetelor,
eu am luat Capsula de Slabit, a dat rezultate, am slabit cateva kg bune si sunt foarte fericita, dar acum nu stiu ce sa fac daca sa mai iau sau nu?
As mai avea nevoie sa mai scap de cateva kg. Eu nu am avut nici o reactie adversal acest produs. Dar as vrea sa incerc Alli poate e mai bun?
Ce sfat imi dati?
cerasela

Mesajde andreea911 » 03 Iul 2009 01:08

eu am luat Alli, dar neavand o dieta bogata in grasimi nu prea a functionat. Este o euforie in zilele noastre cu slabitul. Nu ma simt foarte grasa, dar nici nu ma pot dezbraca la mare la noi si sa ma simt confortabil. :(
Dati-mi un sfat ce sa fac? Cum sa procedez? Plec in concediu la mare si nu stiu cum sa fac sa scap de tot surplusul de grasime, mai ales acum cand am un prieten nou si nu as vrea sa il dezamagesc.
andreea911

Mesajde cerasela » 29 Iul 2009 19:46

Salut,
ati auzit de Re-code?
A aparut un supliment nou Re-code si poate a luat cineva si ne spune si noua ce efecte are?
cerasela

Înapoi la Medicamente pentru slabit