Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

Acum este 21 Mai 2012 02:52 Căutare avansată

produse AVENE

medicamente sau solutii pentru ingrijirea pielii

produse AVENE

Mesajde psihofericire » 18 Aug 2009 18:55

Mie mi se par extraordinare. Din tot ce am folosit pana acum, sunt singurele produse care au avut efect de fiecare data.
psihofericire

Re: produse AVENE

Mesajde raluk » 19 Aug 2009 11:03

Salut,
sunt bune produsele si daca la tine functioneaza iti sugerez sa nu le schimbi. Esti printre persoanele fericite, care si-au gasit produsele pentru tipul lor de piele. Sunt foarte multe femei care nu reactioneaza la Avene, ci reactioneaza la Vichy. La Roche Posay, Bioderma, etc. Depinde de tipul pielei. Este imporatant sa stim ce tip de piele avem pentru a sti ce sa cautam.
raluk

Mesajde silvy » 23 Noi 2009 14:36

Si eu am inceput sa folosesc produse avene, la recomandarea unui medic dermatolog. ma confruntam cu probleme cu acneea si incercasem tot felul de alte solutii, dar degeaba. Acum parca-i mai bine. Si nu-s nici foarte scumpe.
silvy

Mesajde amelie0-0 » 27 Noi 2009 13:03

Buna,
sfat: in momentul in care incepeti tratamentul impotriva acneei, trebuie sa aveti rabdare. Daca nu se va rezolva in totalitate intr-o luna, dar in aceasta luna de tratament se vad ceva rezultate, continuati.
Perserverand si cu o igiena stricta veti reusi sa scapati de aceasta problema care este acneea.
Nu uitati ce functioneaza la vecina, s-ar putea sa nu functioneze la dvs. :D
amelie0-0

Înapoi la Dermato-cosmetice