Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

Acum este 21 Mai 2012 02:45 Căutare avansată

MULTI TABS IMUNO KIDS Va rog sa ma ajutati

Nu gasesti un medicament? Nu intelegi modul de administrare? Scrie-ne si incercam sa-ti rezolvam problema

MULTI TABS IMUNO KIDS Va rog sa ma ajutati

Mesajde szilvia » 12 Mar 2010 11:04

Buna,
Caut medicamentul MULTI TABS IMUNO KIDS si nu il gasesc in nici o farmacie din judetul Brasov v-as ruga mult daca stiti cum si de unde le-as putea cumpara sa ma ajutati. Am nevoie pentru ca copii racesc foarte des. Am o fetita de 4 ani si un baietel de 2 ani si 10 luni, cele mai multe probleme am cu fata care nu rezista nici 5 zile in colectivitate(cresa- gradinita) si raceste. Raceala care se manifesta mai mult printr-o tuse seaca si aproape continua mai ales noaptea, de 3 luni ii dau si singulair i-a fost prescris pentru prevenire nu a fost diagnosticat cu asma. Daca stiti un alt stimulent pentru imunitate la fel de eficient va rog sa mi recomandati unu. Va multumesc!
szilvia

Re: MULTI TABS IMUNO KIDS Va rog sa ma ajutati

Mesajde amelie0-0 » 25 Mar 2010 11:24

Salutare,
Multi Tabs Imuno Kids se gasesc in farmaciile City si in Dona am mai vazut. Poti sa rogi farmacistele de-acolo sa iti faca comanda. Daca nu le gasesti poti sa ii dai de la Abocca Imunomix sau Natura mix pentru copii. Pacientele care au cumparat au fost foarte multumite si in plus o alimentatie sanatoasa cu multe legume si fructe.

Scuze de intarziere,
Amelie
amelie0-0

Înapoi la Medicamente pe care nu le gasesti