Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

Acum este 21 Mai 2012 02:40 Căutare avansată

masti naturale pentru ten uscat

medicamente sau solutii pentru ingrijirea pielii

masti naturale pentru ten uscat

Mesajde karmen » 18 Aug 2009 16:15

Ce masti preparati in casa pentru ten?
Eu am tenul uscat si folosesc o data pe saptamana o masca preparata de mine din 1 lingurita miere de albine, 1 lingura smantana grasa,1 galbenus de ou si putin ulei de masline.O las pe fata 10 minute dupa care clatesc cu apa
karmen

Re: masti naturale pentru ten uscat

Mesajde raluk » 19 Aug 2009 11:06

Salutare,
spre rusinea mea nu stapanesc foarte bine acest domeniu, dar am incredere ca functioneaza. Cand eram prin liceu imi faceam masca cu tarate si miere si o puneam pe fata, stateam jumatate de ora si erau ceva rezultate.
Promit ca ma voi documenta si voi veni cu informatii plauzibile.
Chiar o masca in casa nu mi-am facut de 20 de ani.

Buna sugestie!
Bravo si merci!
raluk

Mesajde mada » 03 Sep 2009 00:34

Si eu stiu o masca pentru tenul uscat destul de eficienta si usor de preparat care, in cazul meu, da rezultate. Tot ceea ce avem nevoie sunt 2 banane de dimensiunii medii pe care le vom face piureu si miere (o lingura). Se intind pe fata si pe gat si se tin timp de 10 minute dupa care se indeparteaza cu apa rece.
mada

Mesajde karmen » 05 Sep 2009 17:48

Merci pentru reteta mada ;)
karmen

Mesajde onytza17 » 09 Sep 2009 17:16

nu stiu prea multe retete, dar o sa va spun ce folosesc eu...laptele, care este o sursa de calciu si magneziu, care hidrateaza si confera prospetime tenului. Se aplica cu o discheta de bumbac, se maseaza usor si dupa 15 min se spala usor cu apa incalzita. Mult succes in continuare
A si inca una la fel de simpla, zeama de la un sfert de lamaia si o lingura de ulei de masline, tot pentru hidratarea tenului dar are si un efect astringent
onytza17

Înapoi la Dermato-cosmetice