Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

Acum este 21 Mai 2012 02:35 Căutare avansată

Flunitrazepam

Nu gasesti un medicament? Nu intelegi modul de administrare? Scrie-ne si incercam sa-ti rezolvam problema

Flunitrazepam

Mesajde Dragos » 13 Feb 2010 11:21

Buna ziua

As dorii sa stiu la ce farmacie pot gasii (sau comanda) produsul flunitrazepam produs de Terapia S.A. sau alt produs (alta denumire comerciala) care sa contina subtanta activa mentionata anterior.

Multumesc.
Dragos

Re: Flunitrazepam

Mesajde raluk » 14 Feb 2010 23:54

Salutare,
medicamentul care contine flunitrazepam se numeste Rohypnol.
Iti sugerez sa suni la: Farmacia Academia S.r.l. Sector 1 - Academiei,35-37- 213101889 sau 213125266. In farmaciile de lant nu il gasesti, dar sugestia mea este sa suni la aceasta farmacie pentru ca este foarte bine aprovizionata.
Mai caut si eu maine pe la alti colegi si revin cu informatii.
Trebuie sa ai reteta pentru acest medicament. Voi contacta maine firma La Roche sa vad exact ce se intampla cu acest medicament. In unele tari din UE s-a retras, dar nu stiu sigur daca s-a retras si de pe piata din Romania.
Daca nu il gasesti nu lua alt medicament din aceeasi clasa fara instiintarea medicului prescriptor.
Astept un raspuns din partea ta.

Mult succes!
raluk

Mesajde raluk » 15 Feb 2010 13:14

Buna Dragos,
se pare ca nu se gaseste. Se pare ca nu mai este inregistrat in nomenclatorul de medicamente.
Am sunat la mai multi colegi de breasla care nu lucreaza la farmaii de lant si nu l-am gasit.
Iti sugerez sa suni medicul curant si sa il intrebi cu ce poti sa il inlocuiesti.
Stiu ca este enervant acest lucru, dar nu ai alta solutie.

Daca am noutati te voi contact.
Multa sanatate!
Astept un raspuns din partea ta.
raluk

Mesajde Dragos » 15 Feb 2010 20:59

Buna Raluk

In primul rand vreau sa-ti multumesc pentru efortul depus in a te interesa despre acest produs.
Intradevar substanta activa (flunitrazepam) a fost descoperita de catre compania La Roche in 1972 si comercializat sub denumirea comerciala Rohypnol. Insa de atunci a aparut sub o multime de alte denumiri comerciale, in functie de tara in care este produs. Din cate stiu in Romania a fost comercializat si sub denumirea de Fluninoc, insa indiferent de denumire nu am reusit sa gasesc nicaieri acest produs.
Din ce am aflat Terapia S.A. detine licenta (La Roche) insa momentan nu produce acest medicament.
Daca nu o sa-l gasesc in Romania, o sa incerc sa ma orientez pentru o comanda prin Internet din afara tarii, daca ai ceva sugestii in acest sens le astept de asemenea.

Mersi.
Dragos

Mesajde raluk » 16 Feb 2010 14:03

Draga Dragos,
am cautat pe siteul EMEA( European Medicine Agency), MS(MINISTERUL SANATATII) si Agentiei Nationale a Medicamentului si nu am gasit nici un medicament care sa contina flunitrazepam si sa aiba autorizatie de punere pe piata.
S-ar putea sa il gasesti comercializat in alte tari. Eu am gasit o informatie ca gasesti flunitrazepam sub denumirea de Hipnosedon, Hypnodorm, Flunipam, Nilium, Vulbegal, Silece, Darkene, Ilman and Insom( dar nu le gasesti in tara la noi). Aceste informatii le-am gasit pe niste siteuri neoficiale.
Flunitrazepam poate fi aprobat in tari din UE prin procedura locala si nu la nivel global, ma refer la nivel european. Tarile unde am vazut ceva mai multe informatii sunt Cipru, Grecia si Germania.
Cu siguranta mai sunt, dar nu le stiu eu acum.
Mai caut si daca aflu noutati iti scriu. :)

O zi frumoasa.
raluk

Înapoi la Medicamente pe care nu le gasesti