Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

Acum este 21 Mai 2012 02:19 Căutare avansată

Anticonceptionale - ma pot ajuta si la slabit?

Solutii de contraceptie

Anticonceptionale - ma pot ajuta si la slabit?

Mesajde larisaz » 31 Iul 2009 14:20

As vrea sa incep sa iau anticonceptionale (am facut si o vizita la doctor) dar acum ma intreb daca exista efecte cum ar fi slabitul sau aparitia cosurilor. am auzit de multe cazuri in care, dupa ce au inceput tratamentul au avut o gramada de probleme.
numai bine va doresc!
larisaz

Re: Anticonceptionale - ma pot ajuta si la slabit?

Mesajde raluk » 19 Aug 2009 11:12

Salut,
imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu au nici un rezultat pe slabire. Din contra, datorita continutului de hormani s-ar putea sa mai iei ceva kg.
Este o reactie comuna secundara a anticonceptionalelor. :(
raluk

Mesajde karmen » 19 Aug 2009 18:00

si eu am luat cateva kg in plus cand luam anticonceptionale dr cred ca asta difera in functie de organism
karmen

Mesajde amelie0-0 » 08 Sep 2009 20:55

Salut,
difera de cantitatea de hormoni din medicamentele respective, depinde de cum reactioneaza si organismul nostru.
Dar de slabit, e cam greu cand iei anticonceptionale.
amelie0-0

Mesajde Carina26 » 13 Iul 2011 16:42

Salut! Din cate am auzit anticonceptionalele te fac sa te ingrasi un pic, nu foarte mult. In schimb au efecte benefice deoarece te regleaza pe plan hormonal...
Carina26

Mesajde allexan82 » 27 Sep 2011 22:46

Dar daca incetezi tratamentul cu anticonceptionale? Slabesti sau te ingrasi?
allexan82

Mesajde raluk » 06 Oct 2011 13:44

Salutare,
1.nu anticonceptionalele nu te slabesc, din contra una din reactiile adverse care apar in urma administrarii de anticonceptionale este cresterea in greutate.
2. in momentul in care nu mai iei anticonceptionale si daca tii o dieta ar trebui sa revii la greutatea initiala intr-un timp relativ scurt. Timp in care concetratia de hormoni din organism se regleaza.
3. Acnees se datoreaza si dezechilibrelor hormonale. Daca iei anticonceptionale nu ar trebui sa iti apara cosuri.

Trebuie sa faci o vizita la un endocrinolog si ginecolog, analize si sa vezi daca este cazul sa iei anticonceptionale.
Fara indicatia unui medic de specialitate nu iti recomand sa iei. Nu lua anticonceptionalele pe care le ia cea mai buna prietena pt ca nu a luat in greutate.

Sper ca ti-a fost de ajutor raspunsul.
Raluca
raluk

Înapoi la Anticonceptionale